Restaurant Xaloquell

El restaurantEl restauranteThe restaurant

Qui Som:

El Xaloquell és un restaurant familiar, amb un equip jove i de tracte proper, sempre disposat a aconsellar i fer bones recomanacions al client.

Des del 2002 Montserrat Salvó Domigo i Josepa Domingo porten el timó del restaurant, i ajudades en tot moment per un  gran equip de professionals, sense els quals aquest bonic projecte no seria possible.


 

 

 

Una mica d’història:

A principis dels anys  70 Joan Salvó Roig i Josepa Domingo Mulet decideixen construir el Xaloquell, on hi havia la finca  propietat de la família de la Josepa.  Després de treballar a Calafell durant més de 10 anys, en Joan veu  l’esclat del turisme com un negoci de futur.

Joan and Josepa

Joan and Josepa

En aquells anys a  Sant Salvador encara hi havia moltes vinyes de garnatxa i moscatell però ja havia començat a construir-se algun edifici més enllà de la primera línia de mar .

El  24 de maig de 1972 s’inaugura el Restaurant Xaloquell, que coincideix amb el casament del Joan i la Josepa .

Els primers anys van ser durs però alhora molt productius, es van començar a fer els primers casaments, comunions i tota mena d’events. Tant el turisme nacional com estranger tria les platges del Vendrell per estiuejar.

Amb els anys el negoci va creixent i comencen les primeres reformes i ampliacions.

  • El 1977 construcció del menjador Pau Casals, un petit celler dedicat al nostre vendrellenc més universal i que segurament havia passejat moltes vegades per la finca on ara es troba el restaurant.
  • El 1990 la reforma de tot el menjador i  cobriment  amb vidre de la terrassa  per poder fer  la sala més gran.
  • El 1998 on hi havia l’hort es va construir  de la Sala Nòrdica, amb fusta importada de Noruega. Una sala única de gran capacitat que s’utilitza per casaments i events de tot tipus.

    The restaurant in the 1972

    The restaurant in the 1972

  • El 2008 reforma integral del jardí per poder acollir els aperitius dels casaments i a partir del 2010 també els sopars durant la temporada d’estiu.

Des del 2002 Montserrat Salvó Domigo i Josepa Domingo porten el timó del restaurant, i ajudades en tot moment per un  gran equip de professionals , que sense ells  aquest projecte de restaurant no seria possible.

 


 

 

 

 

1/2

Historia

Historia

1/2

Qui som

Qui som

1/2

Historia

1/2

Quién somos

1/2

History

1/2

Our project